Pages

Thursday, November 17, 2011

2 budak jadi dewasa

kami satu rumah sambut hari lahir 2 budak dalam rumah ni. diorang berdua ni suka naruto dan anime ape entah lagi. boleh pulak bergaduh hari tu pasal sticker naruto. sebab tu dia cakap diorang ni budak-budak. bukan sebab tu je diorang budak, tapi sebab birthday diorang pun paling lambat. tengok macam dia, tak sempat seminggu tahun baru, dah meningkat umur. patutla nampak tua kan. disebabkan dah masuk lapan belas tahun, mereka ni kenalah jadi dewasa macam dia lah. haha

View bday zu

birthday si budak zuliyana, kami sambut dekat Sunway Carnival. tapi sambut awal. sebab 31/10 tu first paper untuk final exam. takkanlah nak berjoli pulak. ceh, suka la tuh si zu, dapat kek sebijik + seluar + baju. lepas tu buat muka comel cakap ‘terima kasih korang’ tak habis-habis. terharu lah kunun kan dapat suprise. nak kena lempang la tu. [copy ayat si zu balik. haha :P]

View bday hasanah

birthday si hasanah kami sambut semalam, 16/11. walaupun dalam rumah ni ada 3 orang, tak termasuk hasanah yang ada quiz microb esoknya [hari nilah], tapi betapa sayangnya dia dekat budak ni, sambut la jugak. nanti menangis 6 hari 6 malam sape nak tanggung. hehe. si hasanah beria-ria cakap tak payah celebrate. kesian lah kunun, nanti tak boleh prepare. chillax lerr :D sambut birthday hasanah dekat secret recipe ni, zahra kata kena puasa 2 hari. haha. suka la tu hasanah dapat kek + beg galas comel. tak habis-habis cakap ‘sayang korang’ elelelele.

apapun thanks zu ajar macam-macam. tolong macam-macam. sama lah juga dengan hasanah yang selalu jadi kamus english bergerak dia. luv both of you, uhibbukuma fillah, may Allah bless both of you n may our wishes come true :)

astaghfirullah, sekian assalamualaikum.

1 comment:

syazwani said...

salam, nak tanya, edit gambar mcm tu guna software apa ye? tq