Pages

Thursday, November 10, 2011

semester 2

semester baru dah mula. huh * peluh menitik
paling tak suka, kelas dari isnin sampai jumaat (!) dushh.
selamat tinggal la cuti-cuti malaysia macam sem lepas. uwaaaaaaaaaaa ;'(

dan dia dah rasa bahang-bahang hectic life untuk sem ni. dan apakah, hari selasa dan rabu ada kelas straight dari pukul 1 sampai pukul 5, bila nak solat cik/encik pembuat jadual ?? *kuciwa. ni nak kena bangkang ni. aiyoo

semester baru, subjek pun dah berat sikit. basic microbiology yang paling tak sabar nak belajar (dan paling banyak kena hafal -_-) 7 lecturer akan ajar dia untuk subjek tu je. and all of them are doctors and philipinoes. macam tengok cerita Marimar pun ada bila belajar :D

human behavior and physicology Mrs Tanu ajar, she is pure Indian. macam tengok cerita hindustan la pulak. ok la kan. boleh ubat kempunan. heh

yang macam tengok drama melayu hanya kelas maths. cayalah Ms Farah. gagah dan bertenaga. chemistry dan english. Mrs Shymala dan Mr Raj. mereka India Malaysia. English semester ni, lebih ditekankan untuk speaking, sebab January nanti, dia akan ada interview dengan Irish. alamak cuaak. ok, takpe.. dia suka kelas english. (ajaib. lala)

kelas 5 hari. jadual padat. maknanya akan kurang balik rumah. nampaknya macam dah start banyak berkorban sekarang. (kan baru habis raya korban?) ceh, ada sedikit kepoyoan di situ. dan dia nak menjerit sekarang : nak jumpa kawan-kawan!! especially syi, wanie, saidatul, anis, didi, tipah, nu', yami eh eh semualah! tapi jeritan tu tak ada siapa nak dengar. sadis. dah jangan layan.

nak jerit lagi tapi macam tak sopan pula : dia rindu sama teratak al-amin, dan pastinya guru-guru terchenta. urghh, rindu membuak-buak.

ok, kena sambung buat nota, saja hilangkan mengantuk menconteng di sini. pandai dah buat kerja tak befaedah sekarang. cis. astaghfirullah, sekian, assalamualaikum.

4 comments:

shakira suhaimi said...

ehem.. bukan baru tadi ke huda menjerit~ haha :p
yes, huda. this will be lots of sacrifice and hard work :)

KhalilahAlhudaKamilen said...

eeehhh
bila masa 0_o??
haha

yeah,i'm willing to do that :)
*mengikhlaskan hati. hehe

syifa' kamarudin said...

jeritan x kdgrn la sgt -_-

nt pun x dgr jeritan ana huhu

KhalilahAlhudaKamilen said...

oh she, dengarla jugak eh jeritan batin ku. ahaha

eh, macam dengar jee :D