Pages

Saturday, January 21, 2012

kahwin sudah :D

bismillah, assalamualaikum.

hari ni dapat peluang pergi walimah K.Azah aka kaza. *usap-usap mata, tampar-tampar pipi* serius tak percaya. tapi itulah jodoh kan, nak jadi, jadi juga. tak cepat tak lambat.

apapun, kaza terbaik~! aha, bertunang tahun lepas, nikah tahun ni. umur baru 20 tahun! pheww. ops, senior-senior yang lebih veteran jangan tercabar. aha. okay, gurau. ampun :P

ada juga kenangan serba-sikit bersama. rasa macam baru je berlalu, kami dulu satu team debat. paling ingat gila-gila masa dalam bilik air k.azah dengan didi main pass-pass sabun. dialog dia macam ni : ‘ diyanaaa, can I have saboooooon?’ eh eh ulang banyak kali. didi buli kaza kena ikut tone dia jugak. harakat semua. sumpah kelakar. *okay, orang tak faham, buat-buat tak tahu je le.DSC_0423                                          sidang yang paling kelakar :D

DSC_0036 (2)
semuanya tinggal kenangan. apa-pun terima kasih kaza. tenangkan kami semua dikala tegang, kemaskan kertas yang bersepah sume-sume lah. hihi

P1010417
sekarang sudah jadi isteri. tahniah kaza. InsyaAllah, sangat yakin kaza dapat jadi isteri solehah. semoga berbahagia sampai syurga. pengantin comel, kaza sweet. hehe. nanti bagi tips.haha. gatai hang! apapun, barakallahulakuma wa baraka alaikuma wa jama'a bainakuma fi khair *rentak maher zein * oh haa, sekali dengan mabrook *irfan makki * :)

P1010422
dapat buat juga reunion kicik sesama kawan dulu. nak reunion besar kena adalah yang langkah kanan dulu. hoho

huh, amacam? ada rasa mahu kahwin sekarang? keinginan sudah naik 2%? atau 50%? atau..? eh sudah, tangguhkan dulu kalau tak mampu. ahaks. astaghfirullah, sekian, wasalam.

5 comments:

dzuum said...

Amboi..bila berlangsungnya akad nikah tu?

KhalilahAlhudaKamilen said...

amboi?
nikahnya dapat tahu pagi tadi juga. hehe

Khazinatul_Asrar said...

huda pun nampak berseri2 tadi. haha. okay xde kaitan :P

tak lah tercabar sangat. err, dalam hati doa je la banyak2, dan doakan sekali tau :')

Allah akan bagi tepat pada masanya. Right? ;)

KhalilahAlhudaKamilen said...

haha, agak xde kaitan. kihkih :P

hehe. okie-dokie, InsyaAllah, tak lama lagi k.syaz ni :D

yup, Allah akan bagi tepat pada masanya :)

nurazahfathirah said...

Syukran :')