Pages

Monday, March 5, 2012

!

assalamualaikum, bismillah.

alhamdulillah, dah habis pun exam final semester 2. boleh ke dapat 4 rata? ahha, garu kepala. yang dah lepas, kita tawakkal , terus doa

yeah, dapat cuti seminggu. tiba-tiba rasa macam banyak pulak cuti. orang kata cuti ni untuk settlekan sleep debt. haha. tapi takdenye cuti sangat, kena buat research. rasa macam kena ‘buli’ buat research untuk debat masa zaman sekolah pulak T_T

ini semua gara-gara naik cuti ni, kami semua ada interview dengan Irish. redha. kakak senior kata lecturer diorang dah cerita dah yang depa nak datang Malaysia untuk interview junior diorang. err sedikit cuak.

semalam senior-senior uruskan mock interview untuk kami. i  got sis Fathin. she’s nice and beautiful ! ohho. tapi aku yang spoil, malu pulaks + tak bersedia. takpe, ada masa lagi, everyday is an opportunity to stand up and try again kan? mula la tu, ayat optimis alasan. tapi betul apa ;)

abiumi cakap kena confident je. simple. hmm tapi rasanya kena juga polish english lagi. kawan sarankan update blog fully english. mak aih, kena garu kepala lagi. bila dah besar sikit ni, baru sedar banyak sebenarnya tanggungjawab kita, banyak benda yang nak kena fikir, kan? dan tak boleh nak buat semua benda tu dengan tak serius.

mulai hari ni, (ceh) aku pun dah terima hakikat yang aku dah besar dan kena bersedia nak fikir benda besar dan pikul tanggungjawab yang besar. hah! ok, cukup.

semalam terkejut + happy. alhamdulillah, dapat benda ni ;

samsung galaxy tab

thanks umiabi :) InsyaAllah akan guna untuk perkara yang bermanfaat.

okay, ini post selingan sahaja untuk menghidupkan blog ini. minta maaf kalau tak bermanfaat, minta jauh dari mudarat. mohon doa semoga segala urusan kami semua dipermudahkan. astaghfirullah, sekian assalamualaikum.

tumblr_lymckozBtg1qgizsio1_500

buat researh hoi! err

No comments: