Pages

Monday, June 18, 2012

start where you stand

assalamualaikum, bismillah,

Start where you stand and never mind the past,
The past won't help you in beginning new,
If you have left it all behind at last
Why, that's enough, you're done with it, you're through;
This is another chapter in the book,
This is another race that you have planned,
Don't give the vanished days a backward look,
Start where you stand.

The world won't care about your old defeats
If you can start anew and win success;
The future is your time, and time is fleet
And there is much of work and strain and stress;
Forget the buried woes and dead despairs,
Here is a brand-new trial right at hand,
The future is for him who does and dares,
Start where you stand.

Old failures will not halt, old triumphs aid,
To-day's the thing, to-morrow soon will be;
Get in the fight and face it unafraid,
And leave the past to ancient history,
What has been, has been; yesterday is dead
And by it you are neither blessed nor banned;
Take courage, man, be brave and drive ahead,
Start where you stand.
-Berton Braley-

i just love all those words and that's why i post it here. i know, it's only 7 days more before final exam and i should not update this blog right now err =='.but i promise this will be the last post before final exam ;P

yeah, this is my final exam schedule ;

monday (25/6) : ETHICS IN MEDICAL PROFESSION
tuesday (26/6) : FUNDAMENTAL OF ANATOMY & PHYSIOLOGY
wednesday (27/6) : PHYSICS
thursday (28/6) : ENGLISH II
friday (29/6) : PENGAJIAN MALAYSIA

do pray for me :) oh if and only if you want to. tiada paksaan. tapi kan, your prayer for someone may or may not change them, but it always change you.. sebab tu jangan kedekut doa. hikhikhik. target terbaik 4.0. sekarang baru aku nampak kenapa kena terus target tinggi, baru mencabar. dan, kalau tak capai target pun, aku mendekatinya. sekitar di minda pun syok jugak. orang syok sendiri memang macam ni, harap maklum.

Then buat apa lepas exam? BALIKLA !! ye, bungkus balik rumah. tapi pi melawat tok wan, dan mak dulu, ronda Penang dulu kot, kuey teow sg dua pun aku tak rasa lagi, (kena pergi!) Jusco, Gurney ke ape entah pun aku tak pernah jejak. aku ni betul ke belajar kat penang -,- (tapi tak rugi kot tak pergi sana. sekitar Kl lagi melambak. eh) dan lepas tu terus memecut laju ke Kl. wah wah tak sabar je. paling tak sabar nak ramadhan tahun ni, tak ada terikat sebagai pelajar ke, so boleh buat macam-macam benda *sila jangan expect benda keji*. sekian, wasalam

*rojak ape ni? tak sedap!! ampun

# tengok junior debat hari tu, terfikir, macam tu ke muka orang berdebat. hoho. satu lagi, tak tahan duduk tempat penonton. tak tahan weh,, rasa nak mencelah je! rindu, rindu, rindu masa masa tu :0

* ramadhan 31 hari lagi (!)


mencabar aku ni. Dream BIG!

No comments: