Pages

Wednesday, August 29, 2012

menyesal

assalamualaikum, bismillah.

tiba-tiba (padahal banyak kali teringat) rasa menyesal sebab dah delete semua post yang aku tulis sejak Form 3.
kononnya nak lupakanlah zaman kanak-kanak ribena, penulisan tak matanglah.
kononnya lah.
last-last menyesal sebab rasa delete kenangan dan cerita lama.
ceritanya best kalau dikenang. tapi otak aku tak ingat semua tu.
nak recall memang dapat recall sikit je lah.

ni contoh orang ambil tindakan tak fikir panjang. kot ye pun simpan dalam draft.
silalah tiru aksi yang bijak sangat ni.

merepek sudah.
baru balik pre departure dekat Penang,
ingat nak post something. tangguh dulu la nampak gayanya.
penat sikit.
tapi sudahnya sempat buat kerepek pulak.
lemau. lemau. lemau.

2 comments:

nadia najwa said...

akak menunggu penulisan yang biasnya adalah hati yang basah.

heee...

selamat memaknakan perjalanan ini!

KhalilahAlhudaKamilen said...

Gulp.
Dalam. Dalam sangat maknanya tu kak :)

insyaAllah. InsyaAllah