Pages

Thursday, June 13, 2013

biarlah gambar bercerita :)

assalamualaikum, bismillah.

last post pasal STC ‘13. tak mau cakap banyak. sebab, perasaan, kegembiraan, ‘rasa’ yang aku dapat tak dapat diugkapkan oleh kata-kata. eceh. wallahi, sangat best STC ‘13 ni! :)

siapa yang bakal fly UK-Ireland, kena datang Summer Training Camp! meh bagi nama siap-siap. itu diaa. ahaks

GROUP : HUD-HUD (kabilah pantai timur)

329
persembahan pun tahu dah identiti pantai timur tu!

MY GROUP : MUHSININ (kabilah KL-N9)

24gr

GROUP ‘ADNIN (kabilah selangor-shah Alam-putrajaya)

51

GROUP HIMMATUSY SYUHADA’ (kabilah utagha)

DSC_0276DSC_0269

6

EXPLORACE

7128

ROWING

9
my murabbi. May Allah bless u always :)
10DSC_04811113

WAR GAME

141517

TADABBUR ALAM

1819DSC_06172021

HIKING (antara aktiviti yang terbaik!)

22DSC_06602324252627ahikhiking

SELAMAT TINGGAL, TAHUN DEPAN JUMPA LAGI EH, INSYAALLAH

stccstttc

Jazakumullahukhairan kathira kepada barisan AJK yang awesome! *thumbs up*

28

no filter punya gambar. tak mampu nak letak semuaa :P credit to k.biella Azman and Kak mis :]

sudah-sudah, mari fokus preparation ramadhan ye!

4 comments:

Latifah Maisarah said...

wahh, lawanyya gambar..! guna camera apa ni kak? :D

Amanina said...

assabiyah negeri! hehe :D gurau2

cantik sangat tempat ni. diisi dengan gadis2 yang cantik, subhanAllah, bertambah cantik!

KhalilahAlhudaKamilen said...

> bukan kamera akak. tapi dslr la. xtahu la model ape. hehe

>bkn assobiyah, ini utk mengeratkn ukhuwah. senang cuti summer support system ada. eceehh.

itu diaaa XD

sevenNeedLes said...

Sekali tengok dah tau yang baju merah muka berbungkus tu huda hahaha. Subhanallah seronoknya. Huda, so many things you gotta guide me over there insyaAllah.